Tennis

Marina Bassols venç l’alemanya Lys i és a un triomf del quadre de Wimbledon

La tennista catalana, que busca el seu primer accés al quadre d’un gran eslam, jugarà contra la sèrbia Stevanovic

Marina Bassols (25), número 131 al rànquing WTA, ha aconseguit l’accés a la tercera i darrera eliminatòria de la fase prèvia de Wimbledon després de vèncer l’alemanya Eva Lys per 6-2 i 6-4, en un partit que ha durat 1 hora i 27 minuts, i ara és només a un sol triomf d’accedir per primera vegada al quadre principal d’un gran eslam. Força més sòlida, la catalana només ha comès 14 errors no forçats, mentre que Lys n’ha fet 35.

El darrer partit classificatori es disputarà dijous, i la seva rival serà la sèrbia de 28 anys Natalija Stevanovic, número 223 al rànquing WTA, i que ha sorprès vencent (6-2 i 6-2) la nord-americana Elizabeth Mandlik (4), que sortia de favorita en el partit.

D’aquesta manera, Bassols és només a un triomf d’accedir al quadre principal de 128 tennistes, fet que li permetria entrar al sorteig del quadre definitiu que se celebrarà divendres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)