Tennis

Alcaraz supera Rune i jugarà la semifinal de Wimbledon contra Medvédev

El número 1 mundial s’ha imposat al sisè favorit per 7-6 (3), 6-4 i 6-4

Carlos Alcaraz, el primer favorit, s’ha classificat per la semifinal de Wimbledon per primera vegada després de superat per 7-6 (3), 6-4 i 6-4 a Holger Rune, el sisè cap de sèrie. El número 1 mundial ha demostrat en el partit de quarts que sap afrontar amb serenitat els moments en que no fa un bon joc, i què quan està encertat es desfà còmodament del rival. El danès ha anat de més a menys, tot i que en tot moment ha mostrat la seva gran qualitat i futur.

En el primer set el murcià no ha acabat de definir alguns punts i malgrat que ha disposat de boles de trencament no les ha aprofitat i s’ha arribat al tie-break, on s’ha imposat clarament. Carlos Alcaraz ha millorat en el segon set la seva precisió, però no ha estat fins el novè joc que s’ha pogut avançar. En la tercera mànega ja s’ha situat per davant molt aviat i s’ha mantingut per davant fins aconseguir la victòria.

Daniïl Medvédev s’ha complicat la vida en el seu partit de quarts i ha hagut de remuntar, però s’ha classificat per la semifinal i serà el rival de Carlos Alcaraz per una plaça en la final. El rus, tercer cap de sèrie, ha derrotat per 6-4, 1-6, 4-6, 7-6 (4) i 6-1 el nord-americà Christopher Eubanksum, el 43 del rànquing mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)