Tennis

Alcaraz passa fàcil i Medvédev, en cinc sets

Tennis. El número 1 mundial supera Rune per 7-6 (3), 6-4 i 6-4, i s’enfrontarà al rus en la semifinal de Wimbledon

Carlos Alcaraz, el primer favorit, es va classificar per a la semifinal de Wimbledon per primera vegada i de manera fàcil, i buscarà un lloc en la final contra el rus Daniïl Medvédev, tercer cap de sèrie, que va necessitar cinc sets, amb remuntada inclosa, per superar els quarts de final.

El murcià, número 1 mundial, va derrotar per 7-6 (3), 6-4 i 6-4 Holger Rune, el sisè cap de sèrie. Carlos Alcaraz va demostrar en el partit de quarts que sap afrontar amb serenitat els moments en què no fa un bon joc, i que quan està encertat es desfà còmodament del rival. El danès va anar de més a menys, tot i que en tot moment va mostrar la seva gran qualitat.

En el primer set el murcià no va acabar de definir alguns punts i malgrat que va disposar de boles de trencament no les va aprofitar i es va arribar al tie-break, on es va imposar clarament. Carlos Alcaraz va millorar la seva precisió en el segon set, però no va ser fins al novè joc que es va poder avançar. En la tercera mànega ja es va situar al davant molt aviat i s’hi va mantenir fins a aconseguir la victòria.

Daniïl Medvédev es va complicar la vida en el seu partit de quarts i va haver de remuntar, però es va classificar per a la semifinal. El rus va derrotar per 6-4, 1-6, 4-6, 7-6 (4) i 6-1 el nord-americà Christopher Eubanks, el 43è del rànquing mundial.

En el quadre femení, Ons Jabeur (6) va eliminar en els quarts la campiona i tercera cap de sèrie, Elena Rybakina. La tunisiana va remuntar i va superar la kazakh per 6-7 (5), 6-4 i 6-1. Aquest duel va ser la repetició de la final del 2022, en què Elena Rybakina va guanyar en tres sets Ons Jabeur. La bielorussa Aryna Sabalenka (2) no va tenir cap problema per classificar-se per a la semifinal i va derrotat per 6-2 i 6-4 la nord-americana Madison Keys (25). Aryna Sabalenka i Ons Jabeur jugaran la segona semifinal.

Granollers, a la semifinal

Marcel Granollers i Horacio Zeballos es van classificar de manera brillant per a la semifinal de dobles de Wimbledon, i han arribat a la penúltima eliminatòria en els tres grand eslams que s’han disputat fins ara, ja que també ho van fer a l’obert d’Austràlia i a Roland Garros. El barceloní i l’argentí (15) van derrotar per 6-4 i 7-5 la parella formada pels nord-americans Nathaniel Lammons i Jackson Withrow en 1h24. Marcel Granollers i Horacio Zeballos van encarrilar el primer set amb un break en el tercer joc, mentre que la segona mànega es va mantenir anivellada fins al final. Els seus rivals per accedir a la final seran els alemanys Kevin Krawietz i Tim Puetz (10), que van vèncer per 6-4 i 6-3 l’escocès Jamie Murray i el neozelandès Michael Venus (13) en una hora i vint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)