Atletisme

Bergés i Descarrega són quarts en els 100 m del mundial paralímpic

La barcelonina i el reusenc s’han quedat a tocar de les medalles

Melani Bergés i Gerard Descarrega han finalitzat en la quarta posició dels 100 m del mundial paralímpic que s’està disputat a París. La barcelonina ho ha estat en la categoria T12 amb una marca de 12.70 i el reusenc en la categoria T11 amb una nova marca personal d’11.13.

Melani Bergés i el seu guia Sergio Díaz s’han quedat a només quatre centèsimes del podi, ja que la tercera plaça l’ha ocupat la valenciana Nagore Folgado amb 12.66, que s¡ha emportat la medalla de bronze.

Gerard Descarrega i el seu guia José Marvizon han estat encara més aprop del podi. Per només una centèsima el reusenc s’ha quedat sense la medalla de bronze, i per dues s’ha escapat la plata. Ananias Shikongo de Namíbia ha sigut el segon amb 11.11, mentre que el francès Timothee Adolphe ha acabat tercer amb 11.12. La marca d’11.13 de Gerard Descarrega és la seva nova marca personal, superant l’anterior d’11.24 que va aconseguir en la semifinal. El reusenc va guanyar la medalla de plata en els 400 m fa un parell de dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)