Triatló

1.500 triatletes de 30 països a Banyoles fins dissabte

Banyoles torna a citar-se amb el triatló internacional aquesta setmana, un esdeveniment que s’ha avançat un dia per no coincidir amb la cita electoral de diumenge. El Campionat d’Europa de Triatló Youth i el Campionat d’Espanya de Triatló per Clubs i Relleus Mixtos aplega 1.500 participants de 30 països a la capital del Pla de l’Estany. La prova s’ha presentat aquest matí i a la tarda es disputaran les rondes de classificació del campionat continental, les finals dels quals son demà. Hi ha 170 triatletes procedents de França, la Gran Bretanya, Dinamarca, Bèlgica, Croàcia, Irlanda, Suècia o Itàlia.

El plat fort del Triatló Internacional de Banyoles és dissabte amb l’estrena a l’Estany del Campionat d’Espanya de Triatló per Clubs, amb un centenar d’equips. Els relleus mixtes seran els que tanquin la cita, tant pel que fa el Campionat d’Europa com d’Espanya.

“Banyoles tornarà a ser un any més una de les capitals del triatló i sabem per esportistes, entrenadors, clubs i federacions que és una cita inqüestionable del calendari” ha dit l’alcalde Miquel Noguer en la presentació. Un acte en què Jorge garcía, director de competicions de la federació espanyola, posava en valor que “Banyoles ha crescut amb el triatló i és una de les ciutats més estimades pels triatletes perquè molts l’escullen per entrenar-hi cada any”. “Amb els anys hem aconseguit fer el triatló perfecte i això no és fàcil, però s’aconsegueix per dues coses: l’entorn i les persones” hi afegia. Cristina Jiménez-Orta i Héctor Tolsà, inscrits en la cita europea, destacaven que “Banyoles és una ciutat icònica del triatló”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)