Hoquei sobre herba

Catalunya i l’Índia s’enfronten al Martí Colomer per celebrar el centenari de la federació

L’Estadi Martí Colomer de Terrassa serà la seu avui dissabte, 22 de juliol, els partits entre les seleccions absolutes masculines i femenines de Catalunya i l’Índia, una de les potències tradicionals d’aquest esport. Les seleccions femenines jugaran a les 17 h i les masculines ho faran a les 19 h. Aquests partits són un dels actes centrals de la commemoració del centenari de la Federació Catalana d’Hoque Herba i, ahir a la Masia Freixa de Terrassa, es va fer la presentació.

A la roda de premsa van assistir Aleix Villatoro, director del Consell Català de l’Esport; Sarai Gascón, regidora d’Esport de l’Ajuntament de Terrassa; el president de la Federació, Xavier Adell; el president del comitè organitzador del Centenari, Josep Maria Biosca; Sílvia Bonastre, seleccionadora femenina; Oriol Torras, seleccionador masculí i el jugador del Club Egara i de la Selecció Marc Recasens.

En el decurs de l’acte, els seleccionadors van donar a conèixer l’alineació dels equips catalans.

La selecció femenina comptarà amb Júlia Pons, Marta Grau i Mireia Herrero, del Club Egara; Berta Bonastre, del Gantoise; Georgina Oliva, Carlota Petchamé, Júlia Strappato, Berta Serrahima, Anna Serrahima, Jana Martínez i Laia Vidosa, del Júnior FC ; Júlia Calvó, Hanna Badia, Clara Barba i Clara Pérez, de l’Atlètic Terrassa; Alícia Humbert, Xantal Giné i Marta Segú, del RC de Polo; Júlia Fernández, del Castelldefels; Clara Ycart, del DHC; i Clara Badia, del Mannheimer. El cos tècnic estarà format per Sílvia Bonastre, seleccionadora; Ferran Ramal, segon entrenador; Jaume Borràs, entrenador de porters; Stefi Piris i Flavia Rosso, tècniques ajudants; Berto Poppa, fisioterapeuta i Pili Casey, cap d’equip.

Els components de la selecció masculina són: Jan Capellades, Marc Recasens, Xavi Gispert, Gerard Clapés i Pere Amat, del Club Egara; Adrian Rafi i Andreas Rafi, del FC Barcelona; Jordi Bonastre, Pau Cunill, Marc Boltó, Joan Tarrés, Pol Cabré i Marc Escudé, de l’Atlètic Terrassa; Oriol Bozal, Aleix Bozal, Bruno Font i Arnau de Bruijn, del Júnior FC; i Marc Miralles i Marc Reyné, del Real Club de Polo.

El cos tècnic masculí el formaran Oriol Torras, seleccionador; Albert Lis, entrenador; Xavier Lis i Vicente Orero, tècnics ajudants; Jaume Borràs, entrenador de porters; Marc Calvó, fisioterapeuta; Martí Sancliment, preparador físic i Joan Carol, cap d’equip.

Les entrades per presenciar ambdós encontres es poden adquirir al web de la Federació. Els majors han d’abonar 10€ i els menors de tretze anys, 5€.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)