Handbol

El Barça jugarà la Super Globe 2023 amb una invitació oficial de la IHF

Es disputarà a l’Aràbia Saudita entre el 7 i el 12 de novembre

El Barça ha estat invitat oficialment per la Federació Internacional d’Handbol (IHF) a jugar la Super Globe 2023, el torneig que reuneix els millors equips de cada continent. La competició, que habitualment es jugava a l’octubre es jugarà en aquesta ocasió entre el 7 i el 12 de novembre, i manté la seva seu a Dammam, l’Aràbia Saudita. El Barça és l’actual subcampió d’aquest mundial de clubs i l’ha guanyat en cinc ocasions.

Els altres participants europeus seran el Magdeburg, actual campió d’Europa i de la Super Globe; el Kielce i el Füchse Berlín. També està confirmada la presència de l’Al Ahly (Egipte) com a representant de l’Àfrica, la de l’Al-Najma Club (Bahrain) per part d’Àsia, la del San Francisco CalHeat (Estats Units) com a representant de Nord-Amèrica i el Carib i la del San Fernando (Argentina) per part de Sud-Amèrica i Amèrica Central.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)