Handbol

El Kiel fa oficial el fitxatge de Pérez de Vargas el 2025

Handbol. L’actual porter blaugrana jugarà en el conjunt alemany quatre temporades

El THW Kiel va fer oficial la incorporació del porter Gonzalo Pérez de Vargas a partir del 2025 i que el fitxa per quatre temporades, fins al 2029. Ja era conegut que l’actual porter blaugrana, de 32 anys, havia refusat l’oferta de renovació del conjunt blaugrana i que marxaria al Kiel, però ara s’ha fet oficial. Gonzalo Pérez de Vargas va explicar en els mitjans del club alemany: “Com a esportista m’agradaria assumir un dels reptes més difícils de l’handbol, és a dir, jugar a la millor lliga del món.” També va manifestar que tenia clar en quin club jugaria si anava a Alemanya: “Sempre em va quedar clar: si vaig a Alemanya, només al THW Kiel. Al costat del Barça, el THW és per a mi el club més gran del món. He jugat contra aquest club innombrables vegades i sempre m’ha agradat l’ambient de Kiel. Les victòries contra THW Kiel van ser i són sempre una cosa especial per a mi, i espero poder celebrar les victòries amb el THW Kiel a partir del 2025.”

Mem, el nou capità

Per una decisió de l’entrenador blaugrana, Carlos Ortega, Gonzalo Pérez de Vargas no serà el capità del Barça la temporada vinent. Aquest lloc l’ocuparà Dika Mem, fins ara segon capità. Aitor Ariño puja un graó i serà el segon capità de l’equip. Timothey N’Guessan serà el tercer capità i Blaz Janc, el quart. Aquesta decisió de l’apartat tècnic es va prendre després que el porter notifiqués que no renovava i que se n’aniria un cop s’acabés el seu el seu contracte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)