Tennis

Djokovic remunta, venç Alcaraz i suma el 39è títol en un Masters 1.000

El serbi salva una bola de partit i s’imposa al murcià per 5-7, 7-6 (7) i 7-6 (4) en gairebé quatre hores

Novak Djokovic i Carlos Alcaraz han tornat a donar una lliçó de gran tennis en la final del Masters 1.000 de Cincinnati, i en aquesta ocasió el serbi s’ha emportat la victòria i ha sumat el seu 39è títol en un Masters 1.000. Novak Djokovic ha hagut de remuntar i salvar una pilota de partit en el tie-break segon set per imposar-se per 5-7, 7-6 (7) i 7-6 (4) en 3h49 d’una espectacular final. El serbi amplia la seva avantatge en el nombre de títols de Masters 1.000, i amb els seus 39 supera per tres a Rafael Nadal que en té 36, mentre que tercer és Roger Federer amb 28.

Carlos Alcaraz, que malgrat la derrota manté el número 1 mundial, ha lluitat fins al final per cada punt, però en aquesta ocasió no ha pogut superar al número 2 del rànquing mundial com va fer a Wimbledon fa unes setmanes. La final de Cincinnati ha tingut alternatives en el joc i en el marcador. Carlos Alcaraz ha disposat d’una pilota de partit en el tie-break del segon set amb un 5-6 al seu favor, però el serbi ha donat la volta a la situació i ha forçat el tercer set amb un 9-7.