Handbol

El Fraikin Granollers colpeja primer contra el Constanta (27-29)

L’equip d’Antonio Rama pren avantatge en l’eliminatòria prèvia de la lliga europea que es decidirà dissabte vinent (12 h) a la capital vallesana

El Fraikin BM Granollers ha sortit ben viu de Constanta i afrontarà la tornada de l’eliminatòria prèvia de la lliga europea amb dos gols de renda (27-29). La tornada serà dissabte vinent (12 h) al Palau d’Esports. L’equip vallesà ha portat sempre la iniciativa i podia haver aconseguit una renda més àmplia sinó s’hagués encallat en el tram final del partit

El conjunt granollerí ha colpejat primer. Amb bones intervencions de Roberto Rodríguez sota els pals i ràpides transicions, s’ha avançat amb un primer parcial de 6-10 (19’). El tècnic local ha demanat mort. Ha avançat la defensa, el ritme s’ha accelerat i en l’intercanvi de gols final ha pogut retallar diferències abans del descans (14-16).

En la segona meitat, el Granollers ha consolidat el seu domini. Els gols de Komogorov mantenien viu el seu equip. Les aturades de Rodríguez, la direcció de joc de Reguart, i l’efectivitat de Franco (6 gols) i Guijarro (5) en els extrems compensaven les mancances defensives i el conjunt català ampliava la seva renda fins a un màxim de sis gols (19-25). Tot anava sobre rodes, però el canvi de porter ha canviat la dinàmica. Ha entrat Dumitru Rusu en el lloc de Dan Vasile i ha frenat en sec l’embranzida catalana. Les aturades del nou inquilí de la porteria local i les pèrdues de pilota han propiciat la remuntada romanesa. El Granollers s’encallava en atac i el Constanta s’apropava perillosament (25-27). Rodríguez ha tornat a aparèixer sota els pals i Yusuf ha marcat dos gols seguits per frenar la reacció local. El Granollers podia haver arribat al final amb tres gols de renda (26-29), però els àrbitres han fet la vista grossa en una probable falta local i han propiciat que Nistor, de contraatac, anotés el definitiu 27-29.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)