Handbol

El Granollers vol tornar viu de Constanta

Handbol. Com a vigent subcampió, l’equip vallesà afronta amb la màxima il·lusió l’anada de l’eliminatòria prèvia de la lliga europea

El Fraikin BM Granollers afronta l’anada de l’eliminatòria prèvia de la lliga europea a la pista del Constanta romanès (17 h, Esport 3) amb el propòsit de “tornar viu”. Una expressió que abasta tots els sentits. Tant per obtenir un bon resultat que li permeti decidir l’eliminatòria en la tornada a casa (2 de setembre), com per la dificultat de tombar un rival que practica una defensa molt intensa i agressiva. “És un equip duríssim. El cap de setmana vam poder veure’ls en la supercopa romanesa [van perdre la final contra el Dinamo Bucarest de Xavi Pascual, per 26-25] i ens podem fer una idea de la duresa que ens trobarem allà. Confien molt en la seva defensa individualitzada, van molt a l’un contra un, al cos a cos. Són molt contundents. En atac també és un equip ben treballat. No és extremament alt per al llançament exterior, però sí que disposen de jugadors que finten bé i que arrosseguen els pivots. Serà un equip molt incòmode”, pronostica el tècnic Antonio Rama.

Massa aviat

L’entrenador vallesà admet que aquest partit arriba molt aviat. “La pretemporada ha estat justeta perquè hem prioritzat que els jugadors es recuperessin bé del desgast del curs anterior. Arribaran en un bon estat de forma, però és molt aviat amb vista que les noves incorporacions [Andrei Buzle, Ivan Montoya, Pablo Urdangarin i Roberto Rodríguez] tinguin ben assimilats els sistemes d’atac i defensa. Aquest partit d’aquí a un mes no em faria tant respecte”, sentencia. De totes maneres, la plantilla, amb el record encara molt present del miraculós curs anterior en què van arribar a la final de Flensburg, afronten la cita amb la màxima il·lusió. Rama podrà disposar de tota la plantilla, tot i que Antonio García arrossega molèsties a la fàscia plantar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)