Handbol

El Granollers surt ben viu de Constanta

Handbol. L’equip català pren avantatge i mirarà de certificar l’accés a la fase de grups de la lliga europea dissabte vinent a casa

CSM Constanta 27 BM Granollers 29

CSM CONSTANTA:Vasile; Rusu, Nistor (4, 1 p.), Andrei, Chikovani, Ilie (1), Aliokhin (2), Cabut (2), Dragan (1), Caba, Mouriño (3), Nikolic (3), Stankovic (4, 3 p.), Ravnic (1), Komogorov (6) i Susanu.FRAIKIN BM GRANOLLERS:Rodríguez; Yusuf (5), Torriani (2), Rey, Amigó, Franco (6), Buzle (2) –set inicial–; Panitti (p.s.), Romero (1), Reguart (4), Domingo, Montoya, Amigó (1), Castillo (1) i Urdangarín (2).PARCIALS:1-3, 4-7, 6-9, 7-11, 10-12, 14-16; 16-19, 17-21, 19-24, 22-26, 25-27 i 27-29.ÀRBITRES:Tzaferopoulos i Bethmann. Vermella directa Chikovani (41’). Exclusions: Chikovani (7’ i 34’), per part del Constanta; i Buzle (11’) i Amigó (24’ i 51’), per part del Granollers;

L’objectiu del Fraikin BM Granollers era sortir viu de Constanta, en l’anada de l’eliminatòria prèvia de la lliga europea, i el repte es va complir amb escreix. El conjunt d’Antonio Rama afrontarà amb dos gols de renda la tornada a casa, dissabte vinent al Palau d’Esports (12 h), i confia que amb el suport de l’afició podrà reviure en la fase de grups l’espectacular periple europeu del curs passat. L’equip vallesà va portar sempre la iniciativa i podria haver aconseguit un avantatge encara més ampli si no hagués estat per un cert col·lapse en el tram final.

En la posada en escena, les bones intervencions de Roberto Rodríguez sota els pals i les ràpides transicions van obrir forat en el marcador (6-10). El tècnic local va demanar temps mort. Va avançar la defensa, el ritme es va accelerar i en l’intercanvi de gols final va poder retallar diferències abans del descans (14-16).

El guió de la segona meitat va ser similar. Les intervencions del jove porter andalús, la direcció de Reguart i l’efectivitat dels extrems, Franco i Guijarro, van donar ales al joc vallesà (19-25). El relleu a la porteria en el Constanta –Rusu per Vasile– i els canvis defensius van frenar l’embranzida catalana fins al 27-29 final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)