Tennis

Djokovic passa fluix contra Gojo i jugarà els quarts de l’obert dels EUA contra Fritz

Novak Djokovic (2) ha superat aquesta matinada al croat Borna Gojo (105è de l’ATP) per 6-2, 7-5 i 6-4 en dues hores i 26 minuts i jugarà per tretzena vegada els quarts de final de l’obert dels Estats Units. El triple campió, que divendres va patir de valent per tombar el seu compatriota Laslo Djere aixecant dos sets en contra, ha guanyat amb placidesa i s’enfrontarà a Taylor Fritz (9), el nord-americà amb un rànquing més alt i campió a Indian Wells el 2022. Passi el que passi, el serbi recuperarà el número 1 del tennis mundial quan s’acabi el torneig en detriment del murcià Carlos Alcaraz (1), que avui jugarà –pels volts d’un quart de 8– els quarts davant de l’italià Matteo Arnaldi (61è).

En dobles masculins, el català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (8) han perdut en els vuitens de final contra els francesos Mahut-Herbert per 7-6 (0), 4-6 i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)