Rugbi

Doble duel Catalunya-Ucraïna dissabte a la Foixarda

Les seleccions masculina i femenina de Catalunya i Ucraïna s’enfrontaran dissabte a la Foixarda amb entrada gratuïta gràcies al patrocini de Mútuacat. Els partits es jugaran a les 16h el de les seleccions femenines i a les 18h el de les masculines. El darrer partit del XV de la Ginesta masculí es va jugar el 5 de març a la Foixarda contra Suècia, amb triomf del conjunt de Diego Godoy i Jean Luc Trogno per 51-14 en el partit commemoratiu del centenari de la Federació Catalana de Rugbi. El camp de la Foixarda es va quedar petit per acollir els 1.200 aficionats que s’hi van aplegar. Els partits contra Ucraïna culminen la celebració del Centenari.

El seleccionador català femení, Marioa Sans, –amb Toti Ribas i Andrés Martínez d’assistents–, ha donat avui la convocatòria, amb algunes cares noves i moltes jugadores del XV de la Ginesta que ha guanyat el campionat autonòmic dues temporades consecutives. La llista està formada per 25 jugadores de sis clubs: Barça Rugby, CN Poble Nou, CEU, BUC, UE Santboiana i CR Sant Cugat. La llista masculina la conformen 23 jugadors de sis clubs: BUC. CEU, RC Badalona, Gòtics RC, CN Poble Nou i UE Santboiana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)