Rugbi

‘La coupe du monde est là’

Rugbi. L’amfitriona, França, i Nova Zelanda enceten avui el mundial en una oportunitat històrica de França per guanyar el seu primer títol

La coupe du monde est là (el mundial és aquí). Comença avui amb la desena edició amb un duel apassionant entre l’amfitriona, França (no ha guanyat mai el títol), i Nova Zelanda. Hi ha quatre grups que disputaran una lligueta i els dos primers disputaran els quarts de final. França tindrà diferents seus ( Saint Etienne, Lilla, Tolosa, Niça, Marsella, Lió, Bordeus i Nantes). És la tercera competició en audiència darrere els Jocs Olímpics i el mundial de futbol. Entre les favorites hi ha França, Irlanda, Sud-àfrica –vigent campiona– i Nova Zelanda. Les seleccions participants són França, Escòcia, Gales, Geòrgia, Anglaterra, Irlanda, Itàlia, Portugal, Romania, Japó, Argentina, Uruguai, Xile, Sud-àfrica, Namíbia, Austràlia, Nova Zelanda, Fiji, Samoa i Tonga. Espanya va quedar fora de la fase de classificació per irregularitats en la nacionalització del sud-africà Van del Berg. Qui guanyarà? La resposta, el 28 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)