Rugbi

Catalunya i Ucraïna, citats a la Foixarda

Catalunya i Ucraïna es veuen les cares aquest dissabte a la tarda, les seleccions femenines a les 16 h i les masculines a les 18h –per La Xarxa+– per tancar els actes que commemoren el centenari de la Federació Catalana de Ruby.

“Quan va sortir l’oportunitat de jugar aquests partits ens vam posar a treballar ja que suposa una ocasió única per als jugadors i jugadores ucraïnesos de posar una mica de llum a les seves vides” exposava Andei Kovalenko, nascut el 1971 a Kiiv, que du 20 anys vivint a Barcelona i que és l’artífex dels partits. “Alguns jugadors són al front de guerra, d’altres s’han exiliat amb les seves famílies i a d’altres no els han deixat sortir del país per l’edat. Som un país en guerra i afecta a l’equip, però l’orgull i les ganes es notaran sobre la gespa” posa en valor qui va jugar amb Espanya el mundial del 1999 i que té el seu fill a la selecció catalana.

“Serà la cloenda perfecta per al nostre Centenari i estic convençut que gaudirem d’un gran espectacle a la Foixarda” afirmava Ignasi Planas, el president de la FCR. La jugadora Sílvia Julià es mostrava en la mateixa línia: “Volem donar espectacle i també sentim el pes de la responsabilitat de representar totes les jugadores de les diferents categories de Catalunya”. “Des del 2006 jugo amb les diferents categories de la selecció catalana, però ser capità de l’absoluta és un orgull i tinc moltes ganes de representar el meu país i tot el rugby català” manifestava Alberto Millan, el capità del combinat masculí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)