Tennis

Medvédev alliçona Alcaraz i s’escola a la final de l'obert dels EUA

El rus Daniïl Medvédev (3) ha donat la sorpresa relativa en la segona semifinal de l’obert dels EUA davant de Carlos Alcaraz (1) –7-6 (3), 6-1, 3-6 i 6-3– en l’enfrontament entre els dos darrers campions del torneig i jugarà diumenge la final a partir de les 22 h contra Novak Djokovic (2). En el primer duel de la jornada, el serbi, que dilluns recuperarà el número 1 del tennis mundial en detriment del murcià, ha derrotat sense problemes al jove nord-americà de 20 anys Ben Shelton per 6-2, 6-3 i 7-6 (4). Djokovic, tricampió als EUA i que irromp a la seva desena final en el torneig, tindrà l’oportunitat d’alçar el seu 24è gran eslam i revenjar-se de la derrota dura que li va infligir el rus ara fa dos anys en la final. El rus ha apel·lat al seu gran servei i la rocositat des del fons per minimitzar l’efervescència d’Alcaraz, que no n’ha fet prou amb una gran efectivitat en les seves nombroses pujades a la xarxa.

Alcaraz ha arrencat prou bé i ha tingut dues pilotes de trencament en el quart joc que no ha convertit. Medvédev ha jugat amb una gran profunditat conscient que havia d’assumir riscos per endur-se el partit i s’ha apoderat del primer parcial en el tie-break. El murcià no ha digerit bé el cop i s’ha vist amb un 3-0 i un break avall de seguida en el segon set, en el qual el rus s’ha exhibit en un monòleg (6-1). El murcià ha marxat als vestidors per canviar-se de roba i trencar el ritme. Oli en un llum. Ha constatat una millora substancial, ha consumat el seu primer trencament en el quart joc i ha començat a somiar amb el miracle (6-3). Medvédev també ha marxat als vestidors. Ha encarrilat definitivament el partit amb un trencament en el sisè joc confirmat amb el seu servei (5-2) i ha segellat el passaport per jugar la seva tercera final a Nova York en la quarta pilota de partit.

Alcaraz renúncia a la Davis

Alcaraz ha renunciat a jugar la fase de grups de la copa Davis que Espanya ha de disputar a València la setmana vinent –del 12 al 17– i el català Albert Ramos ha estat el jugador convocat per David Ferrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)