Waterpolo

El CN Barcelona guanya l’Apollon a Hannover (12-11)

La tercera victòria en quatre partits del CN Barcelona a Hannovera en la fase prèvia de la Lliga de Campions, per 12-11 contra l’Apollon grec en un partit sense res en joc perquè l’Estrella Roja ja s’havia assegurat la classificació, serveix als cenebistes per tornar d’Alemanya amb un bon regust de boca.

“Hem fet un bon torneig malgrat el tercer quart contra l’Estrella Roja, que és el pitjor que hem fet des que vaig agafar l’equip” diu el tècnic Andrei Iosep, que posa en valor les tres victòries assolides en tractar-se d’una plantilla jove. “Estem en procés de construcció, hem fet molts canvis i no ens esperàvem aquests resultats tant d’hora” hi afegia l’entrenador romanès, que aquest estiu signava per tres temporades i que pel que fa el torneig de classificació per a l’Eurocopa, d’aquí a dues setmanes, manifesta que serà una gran batalla i que tot i haver aconseguit tres victòries de molt mèrit hauran de fer una bona preparació, veure quins rivals tindran i estudiar-los bé per arribar en forma i no quedar-se fora d’Europa aquest curs. Iosep es mostra disconforme amb el sistema de classificació establert per la LEN, afirma que ha parlat amb altres entrenadors que mantenen aquesta línia, i que acabar segon en aquesta fase per a la Lliga de Campions ja hauria de servir per accedir a la segona competició continental. “No ho dic ara perquè haguem acabat segons, sinó perquè seria una motivació per als equips que queden sense opcions de ser primers” argumenta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)