Waterpolo

El CN Barcelona exercirà d’amfitrió en l’Euro Cup

Jugarà la fase de qualificació a la Nova Escullera del 22 al 24 de setembre contra el HAVK Mladost croat, el GS Apollon Smyrnis grec i l’OSC Postdam alemany

Segon en la fase preliminar de la Champions a Hannover, el CN Barcelona no podrà continuar el seu periple en la màxima competició europea, però ja coneix els seus rivals a l’Euro Cup. L’equip cenebista exercirà d’amfitrió a la Nova Escullera en la fase de qualificació, del 22 al 24 de setembre, que l’enfrontarà al HAVK Mladost croat, el GS Apollon Smyrnis grec i l’OSC Postdam alemany. Els dos primers accediran a la fase de grups.

El CN Terrassa, a Kotor, i el CN Mataró, a Budapest

Els altres dos equips catalans en aquesta competició són el CN Terrassa i el CN Mataró, que jugaran a Kotor i Budapest, respectivament. L’equip vallesà se les heurà amb el Waspo98 Hannover alemany, el Primorac Kotor montenegrí, i els el Gymnastikos Syllogos Pristeriou i el Pantathinaikos grecs. El conjunt maresmenc jugarà contra els Vasas Plaket i el BVSC-Zugló hongaresos, i el Ludwingsburg alemany.

El Vouliagmeni en el grup del Barceloneta, i el Brescia, en el del CN Sabadell

D’altra banda, el Zodiac CN Atlètic Barceloneta i l'Astralpool CN Sabadell ja coneixen la totalitat dels seus rivals de grup un cop disputada la fase preliminar de la Champions. El Vouliagmeni estarà en el grup de l’equip mariner, juntament amb el Marsella i l’Spandau 04 Berlín, mentre que el Brescia s’ha afegit al grup del conjunt sabadellenc amb el Novi Beograd i l’Steaua de Bucarest. Aquesta lligueta començarà entre el 26 i 27 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)