Ciclisme

Miryam Núñez acaba 11a al Tour de l’Ardecha

L’equatoriana del Massi- Tactic Miryam Núñez (1994), que divendres es situava quarta en la general del Tour de l’Ardecha, a només dos segons del lideratge, ha acabat onzena. Segona al GP Sopela tot just després de disputar el mundial i sisena al Giro de la Toscana, tanca la prova a 3:16 segons de la vencedora, la italiana Marta Cavalli (FDJ). Les altres corredores del conjunt del Baix Ter que han acabat son Adèle Normand (39a i 8a en la classificació de les joves), Jennifer Tatiana Ducuara (56a) i Iris Gómez (59a).

“La cursa se’ns ha fet una mica llarga. Tot l’equip ha focalitzat els seus esforços en ajudar -la” destaca Sergi Güell, president del CC Baix Ter, que posa en valor el nivell de la seva corredora: “Estem parlant d’una cursa de molt nivell amb equips de categoria World Tour. Una onzena posició és excel·lent i molt meritòria i la Miryam ha demostrat ser una gran corredora i amb un bon futur”. “L’actuació de l’Adèle [Normand] també ha sigut destacada perquè ha acabat com la vuitena millor jove de tota la prova. És el seu primer any sent professional a l’UCI i creiem molt en les seves possibilitats” hi afegeix.

La Volta a Portugal, de dimecres a diumenge, és la última cursa del Massi-tactic, que a més de Núñez comptarà amb Valeria Valgonen, Vera Vilaça, Patri Ortega, Íngrid Ruiz i Jennifer Tatiana Ducuara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)