L’Astralpool Sabadell i l’Assolim Mataró jugaran la final de la copa Catalunya

Les sabadellenques guanyen per 19-11 el Mediterrani i les mataronines s’imposen per 16-7 al Terrassa

L’Astralpool Sabadell i l’Assolim Mataró disputaran demà a la tarda la final de la copa Catalunya femenina (18.30 h) que s’està disputant a la piscina Joan Serra de Mataró. En les semifinals el conjunt sabadellenc ha derrotat per 19-11 (6-4, 6-2, 2-2 i 5-3) el CE Mediterrani, mentre que el conjunt mataroní ha superat el CN Terrassa per 16-7 (5-1, 2-4, 3-2 i 6-0).

En la primera semifinal l’Astralpool Sabadell s’ha distanciat des de l’inici sense donar cap possibilitat a la sorpresa i al descans ja guanyava per un clar 12-6. El tercer període ha estat el més anivellat i les sabadellenques han tancat el partit en els darrers vuit minuts amb un altre parcial al seu favor. Keuning ha marcat quatre gols i Van der Sloot tres pel Sabadell i en el Mediterrani Van der Weijden n’ha fet tres.

L’Assolim Mataró, l’amfitrió, s’ha posat per davant des de l’inici però no s’ha distanciat clarament del CN Terrassa fins al darrer quart. Al descans hi havia un 10-7 per les locals, i el 6-0 dels darrers vuit minuts ha sentenciat. Keszthelyi ha marcat tres gols per les mataronines.

El Mediterrani i el Terrassa jugaran el partit pel tercer i quart lloc (17 h).