El CN Barcelona goleja el Postdam (23-6) en l’Euro Cup

El CN Terrassa perd en els penals contra el Primorak Kotor (14-12) i el CN Mataró sucumbeix contra el Vasas Plaket (18-11)

Eliminats de la fase preliminar de la Champions, el CN Barcelona ha començat amb bon peu la primera fase l’Euro Cup amb una golejada contundent contra l’OSC Postdam (23-6), el rival més assequible del grup G, que es disputa a la Nova Escullera. El conjunt cenebista ha marcat diferències des de l’inici i a la mitja part ja tenia el triomf encarrilat amb un parcial de 12-2 (6-0 i 6-2). Els d’Andrei Iosep han ampliat la sagnia després de la represa (7-1) i no han abaixat el pistó fins a l’últim quart (4-3). Els gols han estat molt repartits. De fet, han marcat tots els jugadors de camp, tot i que han destacat les cinc dianes d’Abel Ramon. El CN Barcelona jugarà demà contra el Mladost Zagreb (18 h), que avui ha perdut contra l’Apollon Smyrnis (7-15).

Derrota del CN Terrassa en els penals

El CN Terrassa, que divendres havia perdut ajustadament contra el Waspo98 Hannover (7-6), ha encaixat una nova derrota, aquest cop des de la tanda de penals contra l’amfitrió, el Primorak Kotor (14-12) i veu com se li complica l’accés a la fase següent. Dos gols de Jordi Chico i Gonzalo López Escribano en els dos últims minuts han segellat l’empat al límit del temps reglamentari (9-9). Des del punt fatídic, però, l’equip montenegrí ha estat més encertat.

El CN Mataró només resisteix un quart

A Budapest, el CN Mataró ha perdut amb claredat contra el Vasas Plaket hongarès (18-11). El jove equip de Víctor González ha resistit en el primer quart (4-4), però en els dos posteriors ha anat cedint terreny (7-3, 6-1 i 1-3), excepte en l’últim en què ha pogut maquillar el resultat final. El màxim golejador dels maresmencs ha estat Hugo Castro, amb quatre dianes.