Waterpolo

El CN Barcelona supera el Mladost Zagreb per la mínima (12-11)

Amb el bitllet de la segona fase de l’Euro Cup assegurat, l’equip cenebista intentarà quedar primer de grup en el partit final contra l’Apollon Smyrnis (13 h)

El CN Barcelona ha superat el Mladost Zagreb per la mínima (12-11), s’ha assegurat l’accés a la segona fase de l’Euro Cup i demà es jugarà el lideratge de grup contra l’Apollon Smyrnis (13 h). El conjunt d’Andrei Iosep ha portat gairebé sempre la iniciativa (3-1, 4-4, 3-1 i 2-5) i ha arribat a l’últim quart amb 4 gols de renda (10-6), tot i que la reacció final croata a punt ha estat de costar-li un disgust. El gol de Pol Daura a 24 segons del final ha suposat la sentència, tot i que el Mladost encara ha estat capaç de marcar el seu onzè gol. Els golejadors de l’equip cenebista han estat: Abel Ramon (3), Marc Valls (3), Lluc Bertran (2), Ramiro Veich (1), Joan Villamayor (1), Víctor Andrade (1) i Pol Daura (1).

El CN Terrassa i el CN Mataró, eliminats

A diferència del CN Barcelona, el CN Terrassa i el CN Mataró ja no tenen cap possibilitat –només passen els dos primers de cada grup– de continuar endavant en l’Euro Cup. A Kotor, l’equip terrassenc, amb una gran posada en escena (5-1, 5-2, 5-3 i 3-4), ha començat la jornada amb una clara victòria contra el Panathinaikòs (18-12), que el mantenia viu en la competició. A la tarda, però, ha cedit per un ajustat 14-13 (4-4, 4-2, 4-4 i 2-3) en un duel molt disputat contra el Peristeriou i ha donat per tancada la seva participació en la competició. A Budapest, el CN Mataró no ha tingut cap possibilitat contra el Zuglo hongarès i s’ha emportat un dur correctiu (16-5), amb parcials de 4-2, 4-1, 5-0 i 3-2. Demà (11.30 h) tancarà aquesta fase contra el Ludwigsburg alemany per intentar evitar l’última posició de grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)