Vela

Gisela Pulido és sisena en l’europeu i obté la plaça per als Jocs Olímpics

La catalana Gisela Pulido ha finalitzat en la sisena posició del campionat d’Europa de la classe olímpica Formula Kite de surf d’estel que avui ha finalitzat en aigües d’Eastney, al sud de Portsmouth (Regne Unit), però ha aconseguit la plaça per a la federació espanyola dels Jocs Olímpics de París 2024. La barcelonina, deu vegades campiona mundial de kitesurf freestyle i bronze en l’Europeu 2022 ha lluitat contra tot i tots en aquest campionat: un camp de regates ple d’algues, vents inconstants, abordatges, protestes i requalificacions.

Però ha demostrat un gran control i els nervis d’acer. “Ha estat una setmana molt dura, les condicions no han estat favorables i la lluita per la plaça olímpica s’ha posat molt difícil. Avui he sortit a totes i convençuda que podia guanyar. He posat tot el meu afany i al final hem aconseguit l’objectiu, marxem a París!”. La britànica Ellie Aldridge, subcampiona mundial, ha estat qui s’ha alçat amb el títol Europeu 2023. Pulido havia estat setzena en el darrer mundial a La Haia mundial i no havia obtingut el passaport per als Jocs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)