Estrena triomfal

Waterpolo. El Zodiac CN Atlètic Barceloneta sotmet l’Spandau 04 per golejada en el debut en la Champions

Barceloneta 16 Spandau 04 6

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre; Famera, Sanahuja (4), T. Perrone, De Toro (2), Larumbe (1), Zovic (2), Paul (2), Tahull (1), F. Perrone (3), Biel (1), Bustos i Porter.SPANDAU 04 BERLÍN:Baksa; Gbadamassi (1), Prioteasa, Cuk, Tkac, Jungling, Strelezkij (1), Adruskiewicz, Sedlmayer, Abramson (1), Tomoasovic (3) i Spijker.PARCIALS:4-1, 3-1, 5-0 i 4-4.BAIXES:Per l’Atlètic Barceloneta eren baixa Munárriz, amb una lesió a l’esquena, i Pavillard, amb problemes amb el visat.

L’Atlètic Barceloneta va tenir un plàcid i triomfant debut a la Champions contra l’Spandau 04 de Berlín, que va tornar cap a casa amb un bon cabàs de gols. L’equip mariner, sòlid en defensa i amb un brillant Unai Aguirre sota els pals, va marcar territori de bon començament, tot i el discret percentatge en les accions de superioritat (2 de 8). El terrassenc Bernat Sanahuja, màxim golejador amb 4 dianes, va connectar a la perfecció amb el capità Felipe Perrone, que va deixar el seu segell amb assistències magistrals i amb un espectacular gol des de mitja piscina, que va sorprendre en posició avançada el porter del conjunt alemany.

Després del descans llarg (7-2), l’Atlètic Barceloneta va posar una marxa més i va sentenciar el duel amb un contundent parcial de 5-0. L’Spandau no albirava símptomes de reacció i veia impotent com li anaven caient els gols –Sanahuja, Tahull, Larumbe, De Toro i Paul–, un rere l’altre. En l’últim quart, el nouvingut Zovic s’afegia a la festa abans que el conjunt germànic trenqués una sequera golejadora de pràcticament un quart d’hora. Amb el partit decidit i Nick Porter sota els pals, el tram final va ser un intercanvi de gols que va servir perquè l’equip germànic maquillés el resultat definitiu.

En la pròxima jornada, el Barceloneta se les haurà amb el Vouliagmeni, que ahir va perdre contra el Marsella en un partit molt més ajustat (15-13).