Vela

Tres catalans a la primera llista de convocats per a les noves categories de la copa Amèrica

Albert Torras, Sílvia Mas i Cristina Pujol formaran part de l’equip espanyol en els entrenaments que tindran inici el proper 3 d’octubre

El Sail Team Barcelona representarà Espanya en la copa Amèrica juvenil (tripulants menors de 25 anys) i en la Puig Copa Femenina que es disputarà a Sitges. Avui, el seu director, Guillermo Altadill, ha donat a conèixer la primera llista de convocats per a la competició, d’entre els quals hi ha el català Albert Torras (Barcelona, 23 anys) per a la categoria juvenil, i Sílvia Mas (Barcelona, 27 anys) i Cristina Pujol (Barcelona, 30 anys) per a la categoria femenina.

Altadill ha explicat que “en aquesta primera convocatòria coincidim amb una que realitza la federació espanyola el 6 d’octubre a Barcelona. Tenim regatistes amb molta projecció. Hem convocat també regatistes que estan en la preparació per a París 2024 i no han vingut per aquest motiu o tenen d’altres compromisos amb la federació”.

Al Port de Sitges Aigualdolç, que també és patrocinador de l’equip, és on s’ha ubicat la base i en un radi de 200 metres és on hi ha les oficines, el simulador de l’AC40, els contenidors de l’equip, el local on s’emmagatzemaran les quatre llanxes de suport i el contenidor de treball, al costat del GC32, el vaixell amb què s’entrenaran a partir dels propers 3, 4, 5 i 6 d’octubre. Altadill també ha afirmat que a banda d’entrenar a Sitges, també entrenaran a l’Aràbia Saudita, i al gener o febrer del 2024 a Auckland (Nova Zelanda), per entrenar amb l’AC40 del Team New Zealand.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)