Handbol

El KH-7 Granollers sentencia en l’anada l’eliminatòria de la copa europea contra el Garabah (15-48)

Els dos partits es juguen al Palau d’Esports i el segon serà demà (17 h)

El KH-7 Granollers ha sentenciat l’eliminatòria de la copa europea femenina al guanyar el primer partit de la segona ronda per 15-48 contra el Garabah àzeri. El conjunt granollerí ha jugat en el Palau d’Esports, però ho ha fet com a visitant ja que els dos partits es jugaran a Granollers i demà (17 h) es disputarà el segon, el de tornada. El Garabah ha vingut a Granollers amb només deu jugadores ja que tres titulars han tingut problemes amb els visats i no s’han desplaçat. Ana González i Alba Tort han marcat 8 gols cada una i totes les jugadores de pista han anotat.

En els primers minuts el KH-7 Granollers s’ha avançat amb un 0-3 i malgrat el 4-5 d’un minuts després, ha agafat el domini del partit i s’ha anat distanciant. El tècnic Robert Cuesta ha fet molts canvis i moltes jugadores han anotat algun gol. En el minut 20 el conjunt granollerí ha arribat als 10 gols d’avantatge (7-17) i s’ha arribat al descans amb 14 de marge, amb el 10-24.

La segona meitat ha estat del KH-7 Granollers, que ha anat a l’atac fins els darrers minuts davant unes jugadores del Garabah que cada vegada es veien més cansades. Un parcial de 1-16 ha portat el marcador al 13-41, amb 28 gols d’avantatge, que ha arribat al final del partit amb 33 de marge, 15-48.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)