Waterpolo

L’Astralpool Sabadell s’estrena a la piscina de l’Steaua de Bucarest (8-11)

L’Astralpool Sabadell ha sumat amb autoritat a la piscina de l’Steaua de Bucarest per 8-11 (2-2, 1.-3, 3-4 i 2-2) el seu primer triomf en la Champions en la segona jornada del grup A. L’equip de Quim Colet ha començat dubitatiu i amb badades defensives. Els romanesos ho han aprofitat i s’han avançat tres cops (1-0, 2-1 i 3-2). El jove Josep Bonet, però, caçant un rebuig del porter, ha situat per davant per primer cop els vallesans (3-4), que han clavat un parcial de 0-4 entre el segon quart i l’inici del tercer que ha començat a sentenciar el partit. Alberto Barroso (4 gols) i Konstantsin Averca (3) han estat els màxims golejadors del Sabadell, que en la primera jornada havia sumat un punt contra el Brescia després de perdre en els penals. L’equip romanès havia cedit contra el Novi Beograd per 19-7 en el primer partit. El conjunt balcànic visita avui divendres el Brescia (20.30h).

El Zodiac Atlètic Barceloneta, per la seva banda, jugarà demà dissabte la segona jornada a la piscina del Vouliagmeni grec e el grup D (18 h) després d’haver vençut per 16-6 l’Spandau Berlin en el primer partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)