Waterpolo

Triple victòria catalana en la Champions

El CN Sant Andreu i el CN Terrassa surten victoriosos del doble duel amb l’Ekipe Orizzonte (10-11) i el SIS Roma (8-12) italians, i l’Assolim CN Mataró goleja el Tigra Eger hongarès (5-18). El CE Mediterrani no pot amb el Vouliagmeni (14-9)

El waterpolo català ha tornat a exhibir talent i múscul en la jornada inaugural de la fase de grups de la Champions. El CN Sant Andreu i el CN Terrassa, en el grup A de la competició, han resolt amb victòria el seu doble enfrontament contra les italianes de l’Ekipe Orizzonte (10-11) i el SIS Roma (8-12). En el grup C, l’Assolim CN Mataró ha superat el Tigra Eger hongarès amb una golejada històrica (5-18). L’única derrota catalana de la jornada ha estat per al CE Mediterrani, que no ha pogut amb el Vouliagmeni grec (14-9) en el segon duel del grup D.

Amb una exhibició ofensiva en tota regla contra el Tigra Eger (5-18), i amb una victòria de prestigi contra l’Ekipe Orizzonte de Catània (10-11), el CN Mataró i el CN Sant Andreu han exhibit les seves credencials en els desplaçaments teòricament més complicats de grup a les piscines dels dos caps de sèrie, que són a més els vigents campions d’Hongria i i d’Itàlia, respectivament. Les de Dani Ballart han cedit en el primer parcial, però després han tingut una reacció fulminant i no han deixat cap opció al seu rival (3-2, 0-5, 1-6 i 1-5). L’hongaresa Rita Keszthelyi i la neerlandesa Simone van de Kraats, amb cinc gols cadascuna, han liderat l’arsenal ofensiu de les maresmenques.

El CN Sant Andreu ha arrencat sense complexos i ja ha fet tota un declaració d’intencions (2-4) només començar contra el vuit vegades campió europeu. L’Orizzonte ha reaccionat (6-3, 1-1 i 1-3), però les de Javi Aznar han sabut resoldre al seu favor el frec a frec final. Alba Muñoz ha marcat el 10-11 a 3:26 pel desenllaç, i en els últims minuts ha sabut defensar fins a quatre accions d’inferioritat numèrica per cantar victòria. Les germanes Ariadna i Elena Ruiz, amb quatre dianes cadascuna, han estat els principals referents ofensius.

El CN Terrassa, liderat per la internacional Pili Peña, ha tingut una millor entrada al partit que el SIS Roma i progressivament ha anat guanyant terreny al seu rival (1-2, 2-4, 2-4 i 3-2). La reacció de l’equip local en l’últim quart ha estat del tot insuficient. Peña, amb 4 gols, ha estat la màxima anotadora de l’equip de Xavi Pérez.

Després d’una bona posada en escena (3-4), el CE Mediterrani s’ha col·lapsat en atac i amb un parcial de 8-0 en dos quarts (5-0 i 3-0) ha perdut tota possibilitat de puntuar contra el Vouliagmeni. Amb el partit decidit, les de Marian Díaz s’han endut també l’últim parcial (3-5). La màxima anotadora del conjunt de Sants ha estat Paula Prats, amb 3 dianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)