L’Astralpool CN Sabadell encarrila la victòria contra el Mulhouse a la mitja part (18-10)

L’equip vallesà ja dominava per 8-2 al descans en la seva estrena en la Champions

L’Astralpool CN Sabadell ha estrenat la defensa del títol de la Champions amb una còmoda victòria contra el Mulhouse francès (18-10) i posa en evidència que és el principal candidat per obtenir la primera plaça de grup. L’equip sabadellenc ha anat per feina i a la mitja part ja tenia la victòria encarrilada (4-1, 4-1, 5-3 i 5-5). Els gols han estat molt repartits, tot i que en aquest aspecte han destacat Sofia Giustini (4), Judith Forca (3), Irene González (3) i Bea Ortíz (3).

El Mulhouse ha colpejat primer, però el CN Sabadell, amb una defensa disposada en M, i amb ràpides transicions ha imposat la seva superioritat física i tècnica per capgirar el resultat i apuntar-se el primer quart per 4-1. Maica Garcia, Irene González, Mati Ortíz i Judith Forca han estat les autores dels quatre primers gols. En el segon quart s’ha calcat el mateix parcial (4-1), amb les sabadellenques marcant un ritme de joc molt ràpid i dinàmic. Forca i Van der Sloot, totes dues de penal forçats per les boies, una canonada de Bea Ortíz i un contraatac rubricat per Sofia Giustini segellaven el 8-2 abans del descans.

Amb la victòria encarrilada, l’equip sabadellenc ha abaixat el pistó en defensa, però ha gestionat la seva renda sense problemes. El parcial de la segona meitat ha estat de 10-8. La contundència del resultat ha permès que David Palma donés minuts de joc a la jove Ona Jurado, que amb 14 anys s’ha estrenat a la màxima competició europea. També han disposat de minuts Irene Casado, autora d’un gol, i la portera Mar Carrasco.