Atletisme

La 24a Vueling Cursa Bombers Barcelona tindrà 13.500 participants

Amb sortida i arribada al Passeig Picasso, avui s’ha presentat la 24a edició de la Vueling Cursa Bombers Barcelona, que diumenge vinent tindrà 13.500 corredors, un 15% més respecte l’any passat i amb un 38% de participació femenina. L’organització havia posat un topall de 12.500 inscrits, però a conseqüència de la forta demanda diumenge passat es va obrir la possibilitat de tramitar mil dorsals més. “Exhaurir els dorsals de la Vueling Cursa Bombers Barcelona 2023 és una excel·lent notícia que indica que els corredors de Barcelona tenen moltes ganes de provar aquest nou circuit i superar les seves pròpies marques personals. Aquest diumenge 22 d’octubre omplirem als carrers amb els bombers i bomberes de la nostra ciutat per viure en primera persona la cursa, per animar als participants en els seus reptes esportius i també per recolzar les iniciatives solidàries d’aquesta prova”, ha remarcat el regidor d’Esports David Escudé en l’acte de presentació celebrat al passeig Lluís Companys, davant de l’Arc de Triomf.

Respecte als retocs en el traçat, el director esportiu de la prova Roger Roca ha comentat: “Volíem que el nou recorregut fos més ràpid pels corredors, que seguissin gaudint de l’essència de la Cursa de Bombers com en les 23 edicions anteriors. Per això, vam optar per un circuit 360º i l’eliminació de 200 metres de l’avinguda Paral·lel, l’únic tram amb desnivell de la cursa.”

Com cada any, els milers de corredors que participaran en la cursa estaran acompanyats de més de 300 bombers i bomberes pertanyents al cos de bombers de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya vestits amb la roba de servei, més de 20 kg per recórrer el 10 quilòmetres de la cursa. Com és habitual, els bombers seran els primers a prendre la sortida, a partir de les 8.50 h, i esglaonadament i en funció de les marques d’inscripció aniran sortint la resta de participants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)