El CN Barcelona supera el Tourcoing (15-13) i suma la primera victòria en la fase de grups de l’Euro Cup

El parcial del tercer quart (5-2) ha encarrilat un triomf molt treballat per als d’Andrei Iosep

El CN Barcelona ha segellat una treballada victòria contra el Tourcoing francès per 15-13 (4-3, 3-3, 5-2 i 3-5) i ha sumat els tres primers punts en la fase de grups de l’Euro Cup.

L’equip cenebista sempre ha portat la iniciativa, tot i que no ha estat fins al tercer quart en què ha pogut obrir forat respecte el seu rival. El bon treball defensiu i les aturades de Mario Lloret han impulsat el pas endavant dels d’Andrei Iosep després del descans i amb tres dianes consecutives de Marc Valls ha aconseguit una màxima renda de 4 gols (10-6). El Tourcoing ha frenat l’embranzida local, però dos gols d’habilitat d’Abel Ramon, el segon després d’una recuperació i al límit del temps reglamentari, han deixat el resultat en 12-8 abans d’entrar en l’últim període. Les canonades de Mehdi Marzouki han ajustat el marcador (12-10), però el CNB ha pogut tornar connectar amb la posició de boia i Ramon, per partida doble, ha donat aire al seu equip. El conjunt francès no defallia, però el tercer gol de Pol Daura, ja en l’últim minut i en superioritat, ha suposat la sentència.

Els golejadors del CN Barcelona han estat: Abel Ramon (4), Marc Valls (3), Pol Gomà (3), Pol Daura (3), Lluc Bertran (1) i Víctor Andrade (1).