Waterpolo

El CN Barcelona redreça el rumb contra el Solaris Sibenik (8-7)

S’ha refet d’un mal inici (1-4) i amb la victòria a la Nova Escullera es manté en la pugna pel lideratge de grup de l’Euro Cup

El CN Barcelona ha segellat una victòria molt treballada contra el Solaris Sibenik (8-7), la segona en l’Euro Cup, que el manté en la pugna per les dues primeres places de grup. Després de tres jornades, l’equip cenebista ha sumat 6 punts, els mateixos que el Tourcoing francès i el Telimar Palerm, mentre que el conjunt croat es despenja definitivament sense haver estrenat encara el seu caseller. El conjunt d’Andrei Iosep ha hagut de redreçar el rumb després d’un mal començament (1-3, 3-2, 2-2 i 2-0) i no ha pogut cantar victòria fins al final, després d’una espectacular aturada de Mario Lloret a Roko Pelicaric, el jugador més incisiu dels rivals. Els gols locals se’ls han repartit: Marc Valls (3), Pol Prat (2), Abel Ramon (1), Pol Daura (1) i Pau Linares (1).

El CN Barcelona ha començat el partit amb mal peu, amb males decisions i pèrdues de pilota en atac, i sense poder frenar Roko Pelicaric en defensa (1-4). Marc Valls i Pol Prat, amb dos gols cadascun, han liderat la reacció cenebista. Aquest últim jugador ha recuperat una pilota en defensa i en el contraatac, tot sol, davant el porter rival ha restablert l’equilibri. El Sibenik mantenia la seva efectivitat en les superioritats i Akram ha signat el 4-5 abans del descans.

Després de la represa, el CN Barcelona s’ha posat per primera vegada per davant en el resultat (6-5) amb un penal executat per Valls i un gran gol d’Abel Ramon des de la boia, rubricant la bona assistència de Pol Gomà. Marin Sparada, amb grans intervencions sota els pals, ha frenat l’embranzida local i el Solaris ha tornat a prendre la iniciativa gràcies als gols de Jakovcevic i Pelicaric, el quart en el seu compte particular (6-7). El CN Barcelona ha arribat al tram final amb més energia i ha tornat a prendre el control del partit amb les dianes de Pau Linares i Pol Daura. Encara restava 4:55 pel final, però l’equip cenebista ha perdonat en atac i ha donat vida al Sibenik. Mario Lloret, en tot cas, ha exercit de salvador i amb l’ultima aturada sobre Pelicaric ha deixat els tres punts a la Nova Escullera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)