Tennis taula

El CER Robin Hat L’Escala accedeix a la fase final de la Europe Cup

El Robin Hat Prisco CER L’Escala s’ha classificat per a la fase final de la Europe Cup masculina de tennis de taula, una fita històrica. En la segona fase de grups que s’ha jugat a la localitat empordanesa, el club gironí s’ha assegurat la segona plaça de grup per un triple empat amb l’Enoli Les Borges Vall i el Libertas Marinkolor croat. L’Escala ha guanyat al Libertas 3 a 2, el Borges ha guanyat a l’Escala 3-2 i el Libertas al Borges 3-2. Per sets, l’Escala és el millor dels tres i s’ha garantit el bitllet per seguir endavant a la competició europea. Una gran èxit pel conjunt dirigit per David González. Amb els catalans Iker González i Xavier Peral, a més del grec Gerasimos Chatzilygeroudis, el Robin Hat Prisco CER L’Escala, l’ha fet grossa davant la seva afició perquè han aconseguit el bitllet per al quadre final de l’Europe Cup. El Sokah Hoboken belga, que al matí s’ha desfet del Marinkolor croat (3-1), tanca la fase com a primer de grup amb tres victòries en tres partits En el segon partit de la jornada, l’Enoli Borges ha perdut contra el Marinkolor croat per 3-2 –amb 2 punts de Marc Duran–i ha posat fi a la seva participació amb un triomf i dues derrotes. Amb 4 punts, els mateixos que els de les Borges Blanques, l’equip croat ha acabat tercer. per millor coeficient de partits guanyats.

En el darrer partit de la jornada el CER L’Escala ha perdut per 0-3 contra el Sokah Hoboken. Un triomf li hauria atorgat el primer lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)