Tennis taula

El Girbau Vic es classifica brillantment per la tercera fase de l’Europe Cup

L’equip osonenc venç el Krumlov txec per 3-0

El Girbau Vic s’ha classificat de manera brillant per la tercera fase de l’Europe Cup al derrotar per 3-0 el Moravsky Krumlov txec en el grup D de la segona fase que organitza a les seves instal·lacions. El conjunt osonenc n’ha tingut prou amb aquesta victòria ja que el grup és de tres equips i passen els dos primers. En el primer partit del dia el Moravsky Krumlov va perdre per 1-3 contra el Czestochowa Bebetto polonès. Demà el conjunt osonenc jugarà contra el Czestochowa Bebetto per saber qui acaba primer de grup.

La japonesa Airi Abe ha guanyat per 3-0 (11-9, 11-8 i 11-5) la taiwanesa Chia-Hsuan Lin, i tot seguit la gal·lesa Charlotte Carey ha superat per 3-1 (11-7. 11-13, 11-9 i 13-11) la russa Ekaterina Chernyavskaya. La catalana Sívia Coll ha donat el punt de la victòria al derrotar per 3-1 (11-6, 9-11, 12-10 i 12-10) la lituana Marija Mikalavskyte.

El Miró Ganxets Reus s’estrena avui en la segona fase de l’Europe Cup i també la finalitzat, ja que juga els seus dos partits. En la seu de Linares dins del grup B jugarà primer contra l’Antwerpen belga (14 h) i després enfront el Linares (19 h), l’amfitrió. Els dos primers del grup passen a la segona fase.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)