El Sant Andreu s’imposa en el derbi català europeu

Waterpolo. Les barcelonines derroten el Terrassa (15-9), i l’Astralpool Sabadell i l’Assolim Mataró golegen en la segona jornada de la Champions

El CN Sant Andreu va guanyar el derbi català del grup A de la lliga de campions contra el CN Terrassa per 15-9 (4-1, 5-2, 3-3 i 3-3) en un partit en què va aconseguir el seu avantatge en la primera meitat. Els dos equips havien guanyat en la primera jornada i amb aquest segon triomf el Sant Andreu se situa líder en solitari del grup. El conjunt barceloní es va distanciar d’entrada amb tres gols en els primers minuts i sempre es va mantenir al davant. A mitjan segon quart va arribar als sis gols d’avantatge (7-1), i en el descans amb un 9-3. La segona part va ser més anivellada i el conjunt terrassenc va mantenir els parcials igualats, però en cap moment va poder remuntar. Anna Campos va anotar quatre gols pel CN Sant Andreu i Paula Camus tres pel CN Terrassa.

L’Astralpoool Sabadell va golejar per 14-7 (3-1, 3-4, 4-1 i 4-1) l’Alimos Betsson grec, el segon del grup B i ara ocupa el primer lloc en solitari. El conjunt sabadellenc es va imposar gràcies a una gran segona meitat. Tot i que sempre va anar al davant en el marcador el Sabadell va arribar al descans amb un ajustat 6-5. En la segona meitat va estar millor en defensa i amb dos parcials clars de 4-1 va aconseguir la seva segona victòria. Irene González va destacar amb quatre gols.

L’Assolim Mataró es va imposar en el grup C per 13-5 al Ferencváros Telekom hongarès i també ha aconseguit dues victòries en dos partits. Les mataronines van fer un parcial de 3-0 en el segon quart i van arribar al descans amb un 7-2. En el tercer període van acabar de sentenciar i van arribar a l’11-3. Rita Keszthelyi va fer sis gols, tres de penal. Avui el CE Mediterrani jugarà a la pista de l’UVSE Budapest, i buscarà el seu primer triomf.