El CE Mediterrani, castigat a l’últim quart contra l’UVSE Budapest (10-7)

L’equip de Sants ha dominat durant bona part del partit, però el 5-0 dels últims 8 minuts l’ha penalitzat

El CE Mediterrani ha encaixat la segona derrota en la fase de grups de la Champions a la piscina de l’UVSE Budapest. El 10-7 (2-2, 1-2, 2-3 i 5-0) del marcador, molt condicionat pel correctiu de l’últim quart, és molt enganyós i no reflecteix la igualtat que hi hagut durant bona part del partit. De fet, l’encert de les joves Daniela Moreno (3 gols) i l’esquerrana Itziar Almeda (2) ha impulsat les catalanes fins a un 3-6 en els primers minuts del tercer quart. L’UVSE reaccionava, però el conjunt de Marian Diaz arribava a l’últim període encara amb dos gols de renda (5-7). Els últims 8 minuts han estat nefastos per als interessos del CE Mediterrani. L’equip hongarès ha continuat la remuntada i ha anat guanyant terreny a les catalanes, molt castigades per les exclusions, i que en el tram final han acabat llançant la tovallola, incapaces de neutralitzar l’efectivitat local.