Rugbi

La Santboiana remunta contra el Barça en el derbi català (45-42)

La UE Santboiana s’ha endut el derbi català contra el Barça de la divisió d’honor de rugbi per 45-42 protagonitzant una gran remuntada culminada amb un cop de càstig final executat per De la Torre que ha desfet l’empat a 42 i ha posat fi a molts minuts de domini visitant. L’equip blaugrana dominava en el primer tram de la primera part en una arrencada molt reeixida amb dos assajos (0-14). Al descans, les forces ja ha s’havien anivellat (24-28) en un primer temps en que el Barça ha fet quatre marques i la Santboiana n’ha aconseguit tres. La Santboiana suma el segon triomf en tres jornades i és cinquena de la divisió d’honor amb 9 punts i el Barça, tercer amb 10 punts, encaixa la primera derrota.