Pàdel

Ustero-Bellver i Sanmartí-Sans, campions de Catalunya

La 30a edició del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband ha coronat a Sandra Bellver i Andrea Ustero en categoria femenina i a Enric Sanmartí i Tonet Sans en la masculina, com a campions de l’edició 2023 que s’ha celebrat al Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center, en una edició on hi ha participat 184 parelles.

La final femenina ha enfrontat a Sandra Bellver i Andrea Ustero davant de Marina Guinart i Sara Pujals. Les guanyadores s’han emportat el primer set per 6-3. En el segon set la balança ha caigut favorable a les subcampiones per 3-6. Finalment en el tercer i definitiu, Bellver-Ustero s’han imposat per 6-4. Per les vencedores de la final aquest és el seu primer títol de campiones de Catalunya. Un cop finalitzat el partit, Sandra Bellver –que l’any passat va ser subcampiona de Catalunya- i Andrea Ustero -amb només 16 anys- coincidien en afirmar que «hem sabut resoldre les dificultats de perdre el segon set i en el tercer ens hem sentit molt més còmodes per acabar decantant la final al nostre favor. Estem molt contentes per haver aconseguit el títol i ho dediquem als qui sempre ens fan costat en el nostre dia a dia».

En categoria masculina la parella formada per Enric Sanmartí i Tonet Sans s’han adjudicat en dos sets la final davant dels sotscampions, Marc Monné i Quim Florensa, per un resultat de 7-5 i 6-1. Tonet Sans suma així el seu tercer trofeu de campió de Catalunya, mentre que Enric Sanmartí aconsegueix el seu quinzè títol, superant així a Eva Gayoso, amb qui estava empatat a catorze Campionats de Catalunya Absoluts. Sanmartí-Sans han defensat la corona aconseguida l’any passat en el campionat disputat al Reial Club de Polo de Barcelona. “És la tercera final seguida que guanyem i ens omple de goig haver-ho fet al Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center, on aquest any també hem guanyat un títol de Super Gran Slam. Era un repte i tot i que els nostres rivals ens ho han posat molt difícil, ho hem assolit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)