Handbol

La recuperació de Domen Makuc (Barça), pel bon camí

El central blaugrana Domen Makuc, lesionat de gravetat del genoll esquerre a l’agost pel que va haver de ser intervingut dos mesos després, ja disposa de “gran mobilitat” a l’articulació, segons ha confirmat el mateix jugador.

El jugador eslovè va patir una greu lesió lligamentosa al genoll esquerre en el primer partit de pretemporada contra el Vojvodina i, encara que tot apunta a què, com a mínim, li queden sis mesos per tornar a trepitjar una pista, la recuperació el jove de 23 anys progressa favorablement.

“He començat a fer exercicis molt més complicats, em sento cada cop millor”, ha comentat l’internacional eslovè en unes declaracions facilitades pel club blaugrana. Makuc acudeix diàriament als serveis mèdics del Barça, i com a part de la seva recuperació pedala en una bicicleta estàtica i pot nedar amb normalitat, ja alliberat del llast de les crosses.

L’exjugador del Celje pot caminar i doblegar l’articulació amb normalitat, “i sense molèsties”, i és habitual en els entrenaments del seu equip.

Tot i que reconeix que no és fàcil entrenar-se al marge, el defensor blaugrana segueix sentint-se part íntegra de l’equip, i ja sigui a l’entrenament o com a espectador al Palau Blaugrana, està “feliç de seguir estant amb ells i sempre disposat a ajudar”. Makuc, el pròxim pas del qual en el camí de la seva rehabilitació serà desfer-se de la fèrula que li cobreix gran part de la cama, és conscient que li queda molt recorregut fins tornar a jugar a handbol, però és pacient i optimista. “Fins ara estic molt content”, reconeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)