Handbol

Domen Makuc: “Cada dia estic més a prop de tornar a la pista”

El central del Barça Domen Makuc, que a l’agost va patir una greu lesió al genoll esquerre, encara una nova etapa de la seva recuperació en què ha començat a exercitar-se a la sorra, i ha assegurat aquest dimarts que cada dia està “més a prop” de tornar a la pista. “Em trobo molt bé, crec que ja he passat el més dur. Estic entrenant dur i espero estar llest en uns mesos”, ha afirmat en declaracions al club l’internacional eslovè, que es va lesionar en el primer partit de pretemporada contra el Vojvodina serbi i va haver de ser intervingut posteriorment. El jugador de 23 anys ha apuntat que, després de patir quan doblava el genoll, ara li arriba una fase “més divertida”, en què s’exercita a la sorra i entrenant a l’exterior.

“És un privilegi. Abans estava tant en serveis mèdics que no vaig estar gaire amb l’equip, però ara podem estar junts abans i després de l’entrenament o al gimnàs”, ha explicat Makuc, que fa sis mesos que està allunyat de la competició. El central blaugrana ha destacat que el seu proper desig es “seguir progressant en aquest camí”, perquè així podrà “tornar a jugar a handbol”. “Faré el possible per tornar de la millor manera”, ha conclòs.

El Barça de Carlos Ortega, líder del grup B, visitarà dijous el Magdeburg (20.45 h) en la Champions en un partit en que pot garantir-se l’accés als quarts sense haver de jugar els vuitens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)