Tres de 3 i en queden 3

Waterpolo. Lliga de campions. El CN Sant Andreu, l’Astralpool Sabadell i l’Assolim Mataró guanyen i lideren en solitari els seus grups

El CN Sant Andreu, l’Astralpool Sabadell i l’Assolim Mataró van sumar la tercera victòria en tres partits en la fase de grups de la lliga de campions i encapçalen els seus grups en solitari quan s’ha arribat a la meitat de la competició i queden tres jornades per disputar. Tot tres tenen ben encaminada la classificació per a la fase final.

El Sant Andreu va sumar el tercer triomf en els penals a la piscina del Sis Roma per 14-15 (3-2, 2-4, 3-1, 2-3 i 4-5) i només va sumar dos punts per la victòria. L’enfrontament va ser molt disputat amb avantatges per a un i altre equip. Al final de l’últim període es va arribar amb un 10-10 i es van xutar penals per decidir el guanyador. Van destacar Elena Ruiz amb 5 gols i la seva germana Ariadna, amb 3.

Les sabadellenques es van imposar al Dunaujvaros hongarès per un mínim 8-9 (2-3, 2-2, 2-4 i 2-0) després de dominar el partit, però sense aconseguir avantatges clars, i de cedir en els darrers vuit minuts. Van destacar Sofia Giustini amb 4 gols i Irene González amb 3.

Les mataronines van sentenciar el partit en el primer quart i i es van imposat per 4-13 (1-6, 1-4, 2-2 i 0-1) a la piscina de l’Ethnikos Pireu grec. Els gols van estar molt repartits i Simone van de Kraats en va fer 3.

El CN Terrassa va sumar el segon triomf en superar per 10-8 (1-1, 2-3, 4-1 i 3-3) l’Orizzonte italià. Va arribar al descans per darrere en el marcador i un bon tercer quart li va donar l’avantatge que va mantenir els darrers vuit minuts. Isabel Piralkova va anotar 4 gols.

El CE Mediterrani va aguantar davant l’Olympiacòs grec fins al final del tercer quart, però va perdre per 10-15 (4-2, 2-3, 3-6 i 1-4) i no va puntuar. Daniela Moreno va fer 4 gols.