Waterpolo

Un títol que il·lusiona

Waterpolo. L’Astralpool CN Sabadell aspira a assolir la quarta Supercopa europea en el duel contra l’UVSE Budapest (18.45 h)

L’Astralpool CN Sabadell afronta avui a la capital hongaresa contra l’UVSE Budapest (18.45 h, Esport3) la Supercopa d’Europa, un dels reptes que més il·lusionen d’aquest principi de curs. El conjunt vallesà, amb tres trofeus a les seves vitrines (2013, 2014 i 2016), aspira a convertir-se en el club més llorejat de la competició i desempatar amb l’Olympiacòs, que també n’atresora tres al seu palmarès. L’última Supercopa vallesana va ser la del 2016, en una altra cita històrica per al waterpolo català perquè la va aconseguir després de vèncer el CN Mataró (10-9) a la Nova Escullera. Més recentment, el 2019, hi ha un record dolorós per la final perduda contra l’Ekipe Orizzonte (11-13) a Can Llong i ja amb David Palma a la banqueta.

L’expedició del CN Sabadell és en terres hongareses des de divendres perquè dissabte va jugar la tercera jornada de la Champions contra el Dunaujvàros, a qui dissabte va superar amb més problemes dels previstos (8-9). “Hem aprofitat per fer equip. Diumenge vam descansar, dilluns ja ens hem entrenat a la piscina de la Supercopa i dimarts toca guanyar-la. Ens fa molta il·lusió, especialment a mi, que no la tinc”, deia Palma abans de viatjar a Hongria. Sobre el paper, el CN Sabadell és clarament superior, tot i que l’UVSE té algun dels joves valors més prometedors del waterpolo magiar a la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)