El Barça s’estrena a la Super Globe amb un plàcid triomf contra l’Al-Noor (19-43)

Ha dominat completament al seu rival, i l’ha descentrat en la segona meitat

El Barça ha iniciat la Super Globe amb una clara victòria per 19-43 contra l’Al-Noor Saudi Club, un dels equips locals d’aquest mundial per equips que es disputa a Dammam, a l’Aràbia Saudita. En el primer partit d’aquest grup A, que es va disputar dimarts, l’Al-Noor va perdre contra l’Al-Ahly per un clar 38-20. Demà el conjunt blaugrana s’enfrontarà a l’Al-Ahy (17 h Esport 3) amb la primera posició del grup, que classifica per la semifinal, en joc.

El conjunt saudita ha marcat el primer gol en el primer atac, i a partir d’aquí ha estat el Barça el que ha dominat en el marcador i en el joc a sobre la pista. Els blaugrana han anat aprofitant les seves ocasions, i amb petits parcials de tres i quatre gols seguits i amb les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas, han anat incrementant la seva diferència. En aquesta primera meitat ha destacat Pol Valera amb sis gols de sis llançaments, i Blaz Janc n’ha marcat quatre. S’ha arribat al descans amb la màxima avantatge de deu gols, 10-20.

L’entrenador del conjunt blaugrana Carlos Ortega ha repartit minuts entre els seus jugadors. L’Al-Noor ha intentat atacar de set sense porter, però els blaugrana han anotat tres gols seguits a porteria buida i el conjunt saudita s’ha descentrat totalment. Un parcial de 0-7 ha portat al Barça a guanyar per vint gols (16-36) en el minut 49. En els darrers minuts del partit els blaugrana continuat marcant de contraatac i dos gols més a porteria buida, fins arribar al 19-43 final, 24 gols de marge. En el Barça els màxims anotadors han estat Aleix Gómez i Blaz Janc amb 7.