Handbol

Semifinals d’alt voltatge

Handbol. El Barça buscarà la seva vuitena final de la Super Globe contra el Füchse de Berlín, líder de la Bundesliga i campió de la lliga europea

El Barça buscarà la seva vuitena presència en la final de la Super Globe, sisena consecutiva, contra un rival de primeríssima fila, el Füchse de Berlín (15.30 h per Esport 3), l’actual líder de la Bundesliga i que el curs passat va assolir el títol de la lliga europea després de tombar el Fraikin BM Granollers en la final (36-31). En la fase prèvia, l’equip germànic, liderat pel lateral danès Mathias Gidsel (26 gols), ha exhibit la seva voracitat ofensiva contra el San Fernando argentí (34-48) i el Kuwait Sporting Club (28-47). Amb aquests precedents, el lateral blaugrana Jonathan Carlsbogard té clar quina ha de ser la consigna: “La clau per a nosaltres serà sobretot la defensa i els porters. Sempre és el més important.” Més enllà de Gidsel, a les files del campió de la lliga europea també destaca la presència de l’extrem Jerry Tollbring (16 gols), que el curs passat estava a les files del GOG Gudme danès; del pivot Mijajlo Marsenic, o de l’exblaugrana Lasse Andersson. El Füchse, amb dos títols (2015 i 2016), és un habitual de la Super Globe i també va jugar les finals del 2017 i 2018, perdudes contra el Barça, que lidera l’historial amb cinc corones.

La segona semifinal a Dammam la jugaran el Magdeburg, vencedor de les dues últimes edicions, i el Kielce (18.15 h) en la repetició de l’última final de la Champions al Lanxess Arena de Colònia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)