Ciclisme

Viladecans, una parada inèdita per a la Volta

La Volta Catalunya estrena Viladecans com a punt d’arribada en la seva 103 edició, segons fa oficial l’organització de la tere¡cera cursa per etapes més antiga d’Europa després del Tour i el Giro. Fins ara, amb el recorregut començant a Sant Feliu de Guíxols fins el 2027, Mataró, Berga i Sort i el Pallars Sobirà ja s’han anunciat com a sortides d’etapa i el Santuari de Queralt, Vallter i Portainé com a arribades.

La localitat del Baix Llobregat ja va tenir l’esprint intermedi de la setena etapa en la darrera edició de la cursa. “Viladecans és una ciutat compromesa amb l’esport, la mobilitat i la sostenibilitat” destaca l’alcalde, Carles Ruiz, que recorda: “la Unió Europea ens ha nomenat capital mitjana verda de la UE, a través del reconeixement Green Leaf 2025”. “Esperem que el dia de l’arribada de la Volta tothom surti a veure l’espectacle, siguin o no aficionats, de totes les edats. Viladecans està sobradament preparada per acollir una arribada d’etapa de la Volta, i la rebrà amb ganes de fer-ho bé i que sigui un gran dia de festa esportiva” hi afegeix.

Rubèn Peris, president de la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva, afirma: “Estem molt contents de poder confirmar una nova arribada inèdita en la llarga història de la Volta i fer-ho de la mà de Viladecans, que en els darrers anys ha demostrat el seu interès amb la cursa. La Volta continua obrint noves portes i estic convençut que els viladecanencs i tots els aficionats al ciclisme gaudiran d’un magnífic espectacle.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)