Més esport

Espanya inicia l’europeu amb una clara victòria contra França (17-8)

La selecció espanyola femenina ha sentenciat amb set gols seguits en la primera meitat

La selecció espanyola femenina ha iniciat el campionat d’Europa amb una còmoda victòria contra França per 17-8 (4-1, 4-2, 4-3 i 5-2). L’equip estatal, amb tretze de les quinze jugadores catalanes, s’ha mostrat superior i s’ha distanciat en el marcador des de l’inici. Paula Crespi ha marcat tres gols, mentre que Ariadna Ruiz, Bea Ortiz, Elena Ruiz, Isabel Piralkova, Judith Forca i Pula Leitón n’han marcat dos cada una.

El conjunt francès ha inaugurat el marcador, però després l’equip estatal ha marcat set gols seguits entre el primer i el segon quart (7-1). Tres han estat de Paula Crespi i un de la jove de 18 anys Isabel Piralkova que ha estat el primer que anotat amb la selecció absoluta en un gran campionat. S’ha arribat al descans amb un clar 8-3.

En la segona meitat França ha intentat reaccionar i ha fet el seu millor joc en el tercer quart, però Espanya no ha abaixat el ritme, ha mostrat un joc variat i una bona intensitat, i s’ha emportat la primera victòria.

La selecció espanyola torna a jugar demà i ho fa contra Israel (20.30 h) en un partit força assequible. En l’altre partit del grup B Itàlia ha golejat al conjunt israelià per 20-11.