Més esport

Totesport: 10.000 participants

Política i esport. L’espai lúdic de l’esport femení adreçat a infants, joves i famílies tanca amb 170.411 usos esportius al llarg de 34 hores i l’aportació de 33 referents de l’esport femení

Més de 10.000 persones han gaudit durant quatre dies de Totesport, l’espai lúdic de l’esport femení adreçat a infants, joves i famílies per acostar noves modalitats als més petits i, en tot moment, fer-ho sempre a través de dones esportistes. En total s’han registrat 170.411 usos esportius al llarg de 34 hores, amb l’aportació de 71 esportistes de primer nivell de 50 entitats esportives, 33 referents de l’esport femení en 40 modalitats.

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, va afirmar: “L’èxit d’aquesta segona edició ens referma el nostre compromís d’apostar per un esport divers i inclusiu.” També va reivindicar el paper que tenen les esportistes com a referents per a les generacions més joves. Segons la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, s’ha complert “amb escreix l’objectiu inicial en quatre dies plens d’il·lusió per obrir la mirada a un entorn que no existia i que ha permès a infants, joves i famílies provar i experimentar una quarantena d’esports diferents, i, especialment, comprovar que en tots hi ha una referent femenina”. Les ambaixadores han estat Laura Heredia Vives, atleta de pentatló amb plaça per als Jocs Olímpics de París 2024; Lorena Medina Cobos, gimnasta, campiona de Catalunya absoluta i quarta classificada en la copa del món 2023; Anna Cruz Lebrato, basquetbolista jugadora del Barça CBS, medalla d’or en l’Europeu de 2019 i primera jugadora catalana a ser campiona de la lliga nord-americana WNBA, i Irene González López, la waterpolista del CN Sabadell olímpica a Tòquio 2020.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)