Ciclisme

El Massi Baix Ter presenta l’equip 2024

El Massi Baix Ter Women’s Team ha presentat aquest divendres la seva onzena temporada, la primera després de cinc anys competint en la categoria UCI Continental. L’equip de Torroella de Montgrí compta amb una desena de corredores, de les quals només Íngrid Ruiz segueix de la formació del 2023, l’any que començava al filial. Consolidar-se com una referència en l’àmbit estatal, mostrar una bona imatge a les curses internacionals i reivindicar-se per poder tornar quan abans millor a la categoria internacional son els objectius del Massi, que estarà dirigit per Toni Miguel i Àngel González i que compta amb una sola estrangera, la noruega Amalie Lutro. Laia Bosch, Mireia Trias, Marta Romance i Júlia Mir son les catalanes que s’incorporen a la plantilla, on també hi arriben Susana Pérez, Natalia Ovejero, Ainara Albert i Gloria Rodríguez.

El Massi s’ha concentrat a l’Hotel Terraverda - Golf Empordà de Gualta i, aquesta tarda hi ha dut a terme la presentació. La representant territorial de l’Esport a Girona, Anna Julià; la diputada de la Diputació de Girona, Vanessa Peiró; l’alcalde i el regidor d’esports de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Genís Pigem; el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim Vilaplana i el president del Club Ciclista Baix Ter, Sergi Güell, entre d’altres, son les personalitats que hi han intervingut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)