Waterpolo

Entrenament de qualitat d’Espanya contra Sud-àfrica per iniciar el mundial (5-21)

La selecció espanyola ja dominava al descans per 1-13

La selecció espanyola ha iniciat el mundial de Doha amb un clara victòria contra Sud-àfrica per 5-21 (1-6, 0-7, 0-4 i 4-4) en un partit que ha estat com un entrenament de qualitat enfront un conjunt que se sabia que era molt inferior. Espanya, amb nou jugadors catalans, ha iniciat el partit molt centrada i marcant des de l primera jugada. El 0-5 inicial ha deixat clar que no hi havia relaxació. El seleccionador estatal, el català David Martín, ha donat minuts de joc a tots els seus homes, també als dos porters que han jugat una part cada un. Deu jugadors han marcat algun gol, i només Famera no ha vist porteria. Granados i Biel han destacat amb 4 dianes. Al descans s’ha arribat amb un 1-13, els sud-africans no han marcat cap gol en dos quarts, i en els darrer període n’han fet quatre i l’han empatat davant una mica de relaxació del conjunt estatal.

Espanya jugarà el segon partit del grup A contra Croàcia dimecres (17 h) en el que serà la repetició de la final del recent europeu on el conjunt estatal va guanyar el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)